Productes de collita pròpia

Nosaltres tenim producte de collita pròpia com la majoria de verdura de fulla… i d’altre que l’anem a buscar als pagesos del Vallès o Maresme.

Amb la fruita, apostem per cultiu ecològic, com les pomes de muntanya del Berguedà i el Solsonès, el maduixot del Maresme, taronges d’Alacant, etc.

Benvingut a Fructívori

Productes sostenibles i de proximitat

Fructívori neix de dos joves enginyers agrícoles que cultivem al Vallès Oriental per fer allò que més ens agrada, treballar la terra.

Som una plataforma online que ofereix un canal directe de comercialització agroalimentari entre els nostres pagesos i el seu entorn més proper, destacant productes de proximitat, sostenibles i de cultiu integrat o ecològic, depenent del seu productor, però sempre de màxima qualitat.

Apostem per un cultiu ecològic

Posem a la disposició del client fruita i verdura de qualitat que es  caracteritza per ser produït en el nostre territori i que per tant propicia el comerç local i estacional i la seva producció te menys impacte en el planeta.

Els nostres valors

Creiem en la transparència des de l’origen i oferim una comunicació propera i empàtica amb tots els nostres clients per a transmetre tranquil·litat i seguretat en l’adquisició dels productes, al mateix temps que oferim comoditat i confiança.

MARQUES COL.LABORADORES

Coneix amb quines marques treballem.

×
0
Cistella
  • No products in the cart.